Historik

1979 började jag min bana inom restaurang då jag började sommarjobba med servering på Kinnekullegården.
Jag har gått restaurangskola i Lidköping, jobbat på andra lokala restauranger som kock, på Silja Line/Estline arbetatde jag som fiskkock, kallskänka, kallskänkschef och personalkock.
Har även varit anställd som ensamt ansvarig kock på svenska ambassaden i Holland/Haag och likadan tjänst på Island/Reykjavik.

Restaurangen ligger i ett hus som byggdes som skola år 1909, på 1960-talet byggdes det om till Folktandvård. På 1990-talet övergick det i privat ägo och december 1999 köpte jag huset.
En större renovering genomfördes med rivande av väggar, höjning av tak, ritade och uppförde ett godkänt restaurangkök med alla regler om ventilation, fettavskiljare m.m. allt tog sina modig 12 månader.
I december 2000 var det dags för smygpremiär och nu är Carinas kök & bar är inne på sitt 9:de år.

Maten ligger mig varmt om hjärtat och jag hoppas att det märks att kärleken till maten känns i smaken.
Lagar mat från grunden och försöker få tag i närproducerat så långt det är möjligt, ägg från Forshem, potatis från bönder i trakten, tomater från Kinnekulle tomat m.m.
Plockar svamp, fläder, ramslök på den egna tomten, odlar egna örter.

2006-07 arrenderade jag parallellt Kinnekullegården men man kan inte som ensamstående 2 barnsmor hinna med allt så jag nöjer mig med min egen bykrog.

Har ett motto att maten ska vara vällagad, god och mättsam. Jag "duttar" inte med lite sås och bygger heller inga torn av min mat. Den enklare stilen går alltid hem.